شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,336 پسندها پسندها 2,701 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 18:26 #2,561 پناه. گفت: در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو باشم بدان اميد دهم جان كه خاك كوي تو باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا چون چشم سر جفتی در آفاق بنادانی شدم زو همچو او طاق
پناه. گفت: در آن نفس كه بميرم در آرزوي تو باشم بدان اميد دهم جان كه خاك كوي تو باشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا چون چشم سر جفتی در آفاق بنادانی شدم زو همچو او طاق
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 3,128 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,267 دیروز ساعت 18:33 #2,562 شکوفـہ بـھـاری گفت: مرا چون چشم سر جفتی در آفاق بنادانی شدم زو همچو او طاق کلیک کنید تا گسترش یابد... قصد سرم داری خنجر به مشت خوشتر از این نیز توانیم کشت
شکوفـہ بـھـاری گفت: مرا چون چشم سر جفتی در آفاق بنادانی شدم زو همچو او طاق کلیک کنید تا گسترش یابد... قصد سرم داری خنجر به مشت خوشتر از این نیز توانیم کشت
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,336 پسندها پسندها 2,701 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 18:47 #2,563 پناه. گفت: قصد سرم داری خنجر به مشت خوشتر از این نیز توانیم کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو در این خطهٔ فساد و فجور از دل شاد ماندهای رنجور
پناه. گفت: قصد سرم داری خنجر به مشت خوشتر از این نیز توانیم کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو در این خطهٔ فساد و فجور از دل شاد ماندهای رنجور
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 3,128 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,267 دیروز ساعت 18:48 #2,564 شکوفـہ بـھـاری گفت: تو در این خطهٔ فساد و فجور از دل شاد ماندهای رنجور کلیک کنید تا گسترش یابد... راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را
شکوفـہ بـھـاری گفت: تو در این خطهٔ فساد و فجور از دل شاد ماندهای رنجور کلیک کنید تا گسترش یابد... راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,336 پسندها پسندها 2,701 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 18:50 #2,565 پناه. گفت: راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای سلسله عشق تو اندر پایم بندیست ز گیسوی تو بر هر پایم
پناه. گفت: راز درون پرده ز رندان مس*ت پرس کاین حال نیست زاهد عالی مقام را کلیک کنید تا گسترش یابد... ای سلسله عشق تو اندر پایم بندیست ز گیسوی تو بر هر پایم
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 3,128 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,267 دیروز ساعت 18:51 #2,566 شکوفـہ بـھـاری گفت: ای سلسله عشق تو اندر پایم بندیست ز گیسوی تو بر هر پایم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
شکوفـہ بـھـاری گفت: ای سلسله عشق تو اندر پایم بندیست ز گیسوی تو بر هر پایم کلیک کنید تا گسترش یابد... من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,336 پسندها پسندها 2,701 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 18:54 #2,567 پناه. گفت: من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قدر خود نمیدانی چه گویم ز بهر تو چنین در جستجویم
پناه. گفت: من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قدر خود نمیدانی چه گویم ز بهر تو چنین در جستجویم
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 3,128 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,267 دیروز ساعت 18:56 #2,568 شکوفـہ بـھـاری گفت: تو قدر خود نمیدانی چه گویم ز بهر تو چنین در جستجویم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم
شکوفـہ بـھـاری گفت: تو قدر خود نمیدانی چه گویم ز بهر تو چنین در جستجویم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,336 پسندها پسندها 2,701 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,771 دیروز ساعت 19:03 #2,569 پناه. گفت: ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... میان آب و گل افتان و خیزان به جای اشک خون از دیده ریزان
پناه. گفت: ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم کلیک کنید تا گسترش یابد... میان آب و گل افتان و خیزان به جای اشک خون از دیده ریزان
پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 3,128 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,267 دیروز ساعت 20:02 #2,570 شکوفـہ بـھـاری گفت: میان آب و گل افتان و خیزان به جای اشک خون از دیده ریزان کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید
شکوفـہ بـھـاری گفت: میان آب و گل افتان و خیزان به جای اشک خون از دیده ریزان کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید