M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #141 Riot گفت: تو با قلب ویرانه ی من چه کردی ببین عشق دیوانه ی من چه کردی مگر لایق تکیه دادن نبودم تو با حسرت شانه ی من چه کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تو با قلب ویرانه ی من چه کردی ببین عشق دیوانه ی من چه کردی مگر لایق تکیه دادن نبودم تو با حسرت شانه ی من چه کردی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #142 ناصرالدین سلطان گفت: یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج کلیک کنید تا گسترش یابد... جانم آن لحظه که غمگین تو باشم، شادست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: یک عمر دویدیم و به جایی نرسیدیم یک آه کشیدیم و رسیدیم به معراج کلیک کنید تا گسترش یابد... جانم آن لحظه که غمگین تو باشم، شادست
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #143 Riot گفت: جانم آن لحظه که غمگین تو باشم، شادست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم از رفتن توست ای شه ایمان تو مرو تو مرو گر بروی جان مرا با خود بر آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: جانم آن لحظه که غمگین تو باشم، شادست کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم از رفتن توست ای شه ایمان تو مرو تو مرو گر بروی جان مرا با خود بر
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #144 ناصرالدین سلطان گفت: ترسم از رفتن توست ای شه ایمان تو مرو تو مرو گر بروی جان مرا با خود بر کلیک کنید تا گسترش یابد... روز و شب در غم اینم که اگر من بی تو نه خدایم نکند بی تو بمانم یک آن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ترسم از رفتن توست ای شه ایمان تو مرو تو مرو گر بروی جان مرا با خود بر کلیک کنید تا گسترش یابد... روز و شب در غم اینم که اگر من بی تو نه خدایم نکند بی تو بمانم یک آن
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #145 Riot گفت: روز و شب در غم اینم که اگر من بی تو نه خدایم نکند بی تو بمانم یک آن کلیک کنید تا گسترش یابد... نو بهار است در ان کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمت با و تو در گل باشی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: روز و شب در غم اینم که اگر من بی تو نه خدایم نکند بی تو بمانم یک آن کلیک کنید تا گسترش یابد... نو بهار است در ان کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمت با و تو در گل باشی
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #146 ناصرالدین سلطان گفت: نو بهار است در ان کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمت با و تو در گل باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکبار در جوابم جانم نوشتی و من حالا اگر بمیرم حسرت به دل نمردم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: نو بهار است در ان کوش که خوش دل باشی که بسی گل بدمت با و تو در گل باشی کلیک کنید تا گسترش یابد... یکبار در جوابم جانم نوشتی و من حالا اگر بمیرم حسرت به دل نمردم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #147 Riot گفت: یکبار در جوابم جانم نوشتی و من حالا اگر بمیرم حسرت به دل نمردم کلیک کنید تا گسترش یابد... مدعی گو لغز و نکته به حافظ مفروش کلک ما نیز زبانی و بیانی دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یکبار در جوابم جانم نوشتی و من حالا اگر بمیرم حسرت به دل نمردم کلیک کنید تا گسترش یابد... مدعی گو لغز و نکته به حافظ مفروش کلک ما نیز زبانی و بیانی دارد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #148 ناصرالدین سلطان گفت: مدعی گو لغز و نکته به حافظ مفروش کلک ما نیز زبانی و بیانی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلخوش نشسته ام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که مهیا نمی شود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: مدعی گو لغز و نکته به حافظ مفروش کلک ما نیز زبانی و بیانی دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دلخوش نشسته ام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که مهیا نمی شود
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #149 Riot گفت: دلخوش نشسته ام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که مهیا نمی شود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دلخوش نشسته ام که شاید گذر کنی لعنت به شایدی که مهیا نمی شود کلیک کنید تا گسترش یابد... دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #150 ناصرالدین سلطان گفت: دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم کلیک کنید تا گسترش یابد... من پر از هیچم پر از کفرم پر از شرکم ولی نقطه های روشن ایمان من چشمان توست آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم کلیک کنید تا گسترش یابد... من پر از هیچم پر از کفرم پر از شرکم ولی نقطه های روشن ایمان من چشمان توست