M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #171 Riot گفت: یار من خسرو خوبان و لبش شیرین است خبرش نیست که فرهاد وی این مسکین است کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم روی از منزلم این بار گر خواهی روی ترس مرا با رفتنت ایا از این دل میبری؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یار من خسرو خوبان و لبش شیرین است خبرش نیست که فرهاد وی این مسکین است کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم روی از منزلم این بار گر خواهی روی ترس مرا با رفتنت ایا از این دل میبری؟
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #172 ناصرالدین سلطان گفت: ترسم روی از منزلم این بار گر خواهی روی ترس مرا با رفتنت ایا از این دل میبری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ترسم روی از منزلم این بار گر خواهی روی ترس مرا با رفتنت ایا از این دل میبری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #173 Riot گفت: یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #174 ناصرالدین سلطان گفت: تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد وصال می کنم، دیده پر آب می شود شرح فراق می کنم، سینه کباب می شود آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد وصال می کنم، دیده پر آب می شود شرح فراق می کنم، سینه کباب می شود
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #175 ناصرالدین سلطان گفت: تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما ? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: تو نه چنانی که منم من نه چنانم که تویی تو نه بر آنی که منم من نه بر آنم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما ?
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #176 Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما ? کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نظرت ناظر ما ای چو خرد حاضر ما لیک مرا زهره کجا تا به جهانم که تویی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یاد رخسار تو را در دل نهان داریم ما در دل دوزخ بهشت جاودان داریم ما ? کلیک کنید تا گسترش یابد... ای نظرت ناظر ما ای چو خرد حاضر ما لیک مرا زهره کجا تا به جهانم که تویی
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #177 ناصرالدین سلطان گفت: ای نظرت ناظر ما ای چو خرد حاضر ما لیک مرا زهره کجا تا به جهانم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرر بر وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد / شجریان آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
ناصرالدین سلطان گفت: ای نظرت ناظر ما ای چو خرد حاضر ما لیک مرا زهره کجا تا به جهانم که تویی کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرر بر وداعی دل غمدیدهء ما شاد نکرد / شجریان
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #178 دیدنش حال مرا یک جور دیگر می کند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر می کند آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #179 Riot گفت: دیدنش حال مرا یک جور دیگر می کند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر می کند کلیک کنید تا گسترش یابد... دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دیدنش حال مرا یک جور دیگر می کند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر می کند کلیک کنید تا گسترش یابد... دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم
M mahya.zed کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 80 پسندها پسندها 175 امتیازها امتیازها 33 سکه 0 1/18/24 #180 Riot گفت: دیدنش حال مرا یک جور دیگر می کند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر می کند کلیک کنید تا گسترش یابد... دعایم گر نمیگویی به دشنامی عزیزم کن که گر تلخ است شیرین است از ان لب انچه فرمایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: دیدنش حال مرا یک جور دیگر می کند حال یک دیوانه را دیوانه بهتر می کند کلیک کنید تا گسترش یابد... دعایم گر نمیگویی به دشنامی عزیزم کن که گر تلخ است شیرین است از ان لب انچه فرمایی