شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #411 Jacklin گفت: مبتـــلایی به غم محنت و انـــدوه فـــراق ای دل این ناله و افغان تو بی چیزی نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسيده ام آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: مبتـــلایی به غم محنت و انـــدوه فـــراق ای دل این ناله و افغان تو بی چیزی نیست کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسيده ام
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #412 Ellery گفت: تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسيده ام کلیک کنید تا گسترش یابد... می روم بی دل و بی یار و یقین می دانم که من بی دل بی یار و نه مرد سفرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو تا تو به داد من رسی من به خدا رسيده ام کلیک کنید تا گسترش یابد... می روم بی دل و بی یار و یقین می دانم که من بی دل بی یار و نه مرد سفرم
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #413 Jacklin گفت: می روم بی دل و بی یار و یقین می دانم که من بی دل بی یار و نه مرد سفرم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما نگوییم بدو میل ب ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: می روم بی دل و بی یار و یقین می دانم که من بی دل بی یار و نه مرد سفرم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما نگوییم بدو میل ب ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/17/24 #414 Ellery گفت: ما نگوییم بدو میل ب ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم کلیک کنید تا گسترش یابد... می روم وز سر حسرت به قفا می نگرم خبر از پای ندارم که زمین می سپرم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: ما نگوییم بدو میل ب ناحق نکنیم جامه کس سیه و دلق خود ارزق نکنیم کلیک کنید تا گسترش یابد... می روم وز سر حسرت به قفا می نگرم خبر از پای ندارم که زمین می سپرم
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #415 Jacklin گفت: می روم وز سر حسرت به قفا می نگرم خبر از پای ندارم که زمین می سپرم کلیک کنید تا گسترش یابد... میر من خوش میروی کاندر سرو پا میرمت خوش خرامان شو که پیش قد رعنا میرمت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Jacklin گفت: می روم وز سر حسرت به قفا می نگرم خبر از پای ندارم که زمین می سپرم کلیک کنید تا گسترش یابد... میر من خوش میروی کاندر سرو پا میرمت خوش خرامان شو که پیش قد رعنا میرمت
M Mim.Setoode کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 395 پسندها پسندها 723 امتیازها امتیازها 133 سکه 40 1/17/24 #416 Ellery گفت: میر من خوش میروی کاندر سرو پا میرمت خوش خرامان شو که پیش قد رعنا میرمت کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم نرسی به خانه ای (کعبه ای) اعرابی کین ره که تو میروی به ترکستان است آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Ellery گفت: میر من خوش میروی کاندر سرو پا میرمت خوش خرامان شو که پیش قد رعنا میرمت کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم نرسی به خانه ای (کعبه ای) اعرابی کین ره که تو میروی به ترکستان است
مرصـادمرصـاد عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته برتر سال برتر فصل ویژه قدردانی وفاداری فعال محبوب خلاقیت حرفه ای مدیر رسمی مدیر ارشد نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 12,739 پسندها پسندها 13,558 امتیازها امتیازها 648 سکه 1,178 1/17/24 #417 تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
M Mim.Setoode کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 395 پسندها پسندها 723 امتیازها امتیازها 133 سکه 40 1/17/24 #418 Atryssa.RA گفت: تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... همچو نی می نالم از سودای دل آتشی در سینه دارم جای دل من که با هر داغ پیدا ساختم سوختم از داغ نا پیدای دل آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
Atryssa.RA گفت: تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده کلیک کنید تا گسترش یابد... همچو نی می نالم از سودای دل آتشی در سینه دارم جای دل من که با هر داغ پیدا ساختم سوختم از داغ نا پیدای دل
شَفَــق کاربر ویژه کاربر انجمن رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,617 پسندها پسندها 2,274 امتیازها امتیازها 273 سکه 303 1/17/24 #419 لب لعلو خط مشکین چو انش هستو اینش هست بنازم دلبر خود را که حسنش آن و این دارد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24
خ خط سیاه کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,309 پسندها پسندها 4,868 امتیازها امتیازها 328 سکه 23 1/17/24 #420 در سین ششم باشد همیشه سازِ بختت کوک نزن تاری ز گیتارِ غم و موسیقیِ غمگین آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/17/24