اختصاصی کمک به نویسندگان

مینِرامینِرا عضو تأیید شده است.

مدیر تالار مشاوره+ مقاله نویس
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
منتقد
ناظر همراه
ژورنالیست
مشاور
تیم‌تعیین‌سطح
نویسنده نوقلـم
811
پسندها
پسندها
3,655
امتیازها
امتیازها
288
سکه
4,631
با سلام و عرض ادب به کاربران و نویسندگان انجمن

باعث افتخار است که اعلام کنم ساب جدیدی به تالار مشاوره اضافه گشته است که با عنوان پشتیبانی ادبی و ایده دهی به نویسندگان فعالیت خواهد کرد. به این صورت که نویسنده های ما در هر جایی از رمان های جدید، یا در حال تایپ خود احساس کردند که کم آورده و دیگر ایده ای برای ادامه دادن ندارند می توانند از این ساب استفاده کرده و مشکل خود را با مشاورین ما در میان بگذارند. اگر در نوشتن داستان، رمان، قصه، فیلمنامه، نمایشنامه و فن فیکشن خود مشکل پیدا کردید حتما به این ساب مراجعه کنید.
مشاورین ما همه آماده‌ی کمک به شما هستند. همچنین می توانید برای رمان جدید خود نیز ایده بگیرید.

برای استفاده تنها کافیست در همین تاپیک درخواست خودتان را ارسال کنید تا بعد از بررسی خدمت شما اطلاع‌رسانی شود

لیست مشاورین انجمن:

ارشد بخش:

@GemmaGemma عضو تأیید شده است.

مدیر تالار:
@مینِرامینِرا عضو تأیید شده است.
@حسین یحیائی

اعضای تیم مشاوره
@Azaliya
@(SINA)

@مینِرامینِرا عضو تأیید شده است.

با تشکر
|مدیریت تالار مشاوره|

آخرین ویرایش توسط مدیر:
درود و ارادت

دوستان و همراهان گرامی انجمن

از وقتی که این تاپیک ایجاد شده یعنی در تاریخ 1404/05/10 (حدود 4 ماه پیش) تا الان هیچیک از کاربران و نویسندگان محترم در این تاپیک پستی ارسال نکردند. همین‌جا میخواستم اعلام کنم با توجه به تغییرات مهمی که در بخش قوانین و مقررات تالار مشاوره اعمال شده (که مهم‌ترینش اتخاذ روش و راه‌حلی برای جلوگیری از کپی‌برداری و خدایی نکرده سرقت طرح، ایده و اطلاعات مهم داستان‌های کاربران محترم بود) از این به بعد می‌توانید با اطمینان خاطر نسبت به درخواست مشاوره و یا اعلام نظرات و ایده‌ها و طرح‌های داستانی خودتان و مشورت با مشاورین تالار مشاوره بدون نگرانی نسبت به خلق، پرورش یا بازنویسی طرح و ایده‌های داستانی خود اقدام کنید. تالار مشاوره به شما اطمینان میدهد هیچ‌یک از ایده‌های شما از این بخش بدون مجوز شما خارج نخواهد شد و می‌توانید بدون نگرانی نسبت به ارائه طرح‌های داستانی خود و مشورت جهت پرورش و پرداخت آن در آثار خود با مشاورین محترم تالار مشاوره گفت‌و‌گو و تبادل نظر کنید.

امیدوارم نه فقط برای پربارتر شدن این تاپیک که واقعا ذهنیت مدیران این تالار اصلا و ابدا این‌مورد نیست؛ و فقط جهت بهتر و پربارتر شدن قلم خودتان به این تاپیک مراجعه و از خدمات آن استفاده کنید. هیچکس نمی‌تواند منکر این موضوع باشد که مشاوره در تمام بخش‌های یک نوشته و داستان و رمان باعث پیشرفت نویسنده، نوشته، داستان و یا رمان خواهد شد اما با توجه به تجربه خودم به این موضوع پی بردم که نویسندگان محترم به دو دلیل اصلی از گرفتن مشاوره و مشورت خودداری می‌کنند.

1 - ترس از کپی‌برداری و سرقت ادبی
2 - تفکر نادرست « من خودم می‌تونم انجامش بدم »

با تغییر قوانین تالار و تاپیک مربوطه مورد اول که کلا از بین خواهد رفت و جای نگرانی نیست، مورد دوم هم که من به نظر نویسنده قطعا احترام می‌ذارم ولی باید بگم کاملا با اون مخالف هستم و باید نسبت به پرداخت و پرورش ایده اقدام کرد اگر قصدمون موفقیت در زمینه نوشتن باشد.

سخن آخر:
امیدوارم شما رو اینجا ببینم و در نهایت شاهد داستان‌هایی از شما باشیم که با بهترین پرداخت و پرورش یک ایده ناب به رشته تحریر در آمده‌اند.

چراغ اول این تاپیکم خودم روشن می‌کنم و با درخواست مشاوره برای یک ایده داستانی فانتزی - تخیلی اونو ثبت میکنم

قلمتان پربار و پرکار و توانا
موفق باشید و سربلند

با احترام
@حسین یحیائی

آخرین ویرایش:
سلام

درخواست مشاوره برای ایده یک داستان فانتزی - تخیلی

عنوان اثر: آخرین مدافع پل
داستان در مرحله پردازش و پرورش ایده هستش

سلام
درخواست مشاوره برای ایده داستان سوررئال
عنوان: بهار سوخته
مرحله پرورش ایده

سلام
درخواست مشاوره برای ایده داستان سوررئال
عنوان: بهار سوخته
مرحله پرورش ایده

سلام دوست گرامی
خوشحال و خرسندیم از اینکه انجمن کافه نویسندگان رو برای ارائه آثارتون و همچنین ارتقا و پیشرفت خودتون انتخاب کردید و از اعتمادتون به تالار مشاوره تشکر می‌کنیم.
تا ساعاتی دیگر به درخواست شما رسیدگی خواهد شد.

از صبر و شکیبایی شما صمیمانه سپاسگزاریم

عقب
بالا پایین