اطلاعیه 📚درخواست تأیید رمان📚

درخواست تایید رمان

درود برشما نویسنده عزیز
با درخواست شما
موافقت شد!

ناظر ارشد تعیین شده‌ برای شما: @مانـدِگـار؛مانـدِگـار؛ عضو تأیید شده است.
لطفاً با ناظر مربوطه و @AlirixAlirix عضو تأیید شده است.
گفتگویی گروهی ایجاد کنید و مشخصات الزامی رمان، شامل [عنوان، ژانرها، خلاصه، مقدمه، پیرنگ و همچنین سه پارت اول] را برای ما ارسال کنید.
با تشکر از همراهی شما!
حداکثر زمان ارسال اثر: ۷روز
حداکثر زمان بررسی: ۳ روز

ژانر: عاشقانه، معمایی، روان شناختی، راز خانوادگی، درام دارک
نویسنده: دکتر آرش نوروزی ایران زاد
خلاصه رمان: هانا مرادی، پس از مرگ مشکوک خواهر جوانش رها، مجبور می شود به عمارت یخی خاندان مرادی باز گردد. در میان شکوه ظاهری و دروغ های پنهان اشرافی، هانا در می یابد که مرگ رها تنها قله کوه یخ رازهای خانوادگی است. نامزد سابق خواهرش، آراد وثوق، مردی سرد و مرموز که گویی از همه اتفاقات خبر دارد،کلید این معماست یا شاید خطرناک ترین مانع. هانا در این مسیر، نه تنها با حقیقت هولناک گذشته روبرو می شود بلکه کشش ممنوعه یی را به سمت مردی حس می کند که ممکن است قاتل خواهرش باشد.

مقدمه رمان: آن روز که از عمارت پدری گریختم فکر می کردم از شر تمام دیوار های نفوذ ناپذیرش،خلاص شده ام. اما مرگ رها، مرا مثل یک مهره شطرنج گم شده، دوباره به خانه اول بازگرداند. خانه یی که بوی عطر لیلیوم می داد و حالا بوی سکوت مرگ می داد. سکوتی که قرار بود تمام دروغ ها را ببلعد اما من آمده بودم تا آن را قورت دهم.

خلاصه کوتاه از آنچه که رخ می دهد:
هانا به خانه پدری بازمی‌گردد تا مرگ خواهرش را که به طرز مشکوکی رخ داده، پیگیری کند. او با آراد، نامزد سابق خواهرش که به نظر می‌رسد چیزی را پنهان می کند درگیر می شود. در حین جستجو برای یافتن حقیقت، هانا به رازهای عمیق خانوادگی، خیانت های قدیمی و هویت واقعی خودش پی می برد. کشش میان او و آراد با هر قدمی که به حقیقت، نزدیک تر می شوند عمیق تر و خطرناک تر می شود.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 260)
عقب
بالا پایین