Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #341 Riot گفت: یک بار به اصرار تو، عاشق شدم ای دل این بار اگر اصرار کنی، وای به حالت کلیک کنید تا گسترش یابد... تصور کن بهاری را که از دست تو خواهد رفت خم گیسوی یاری را که از دست تو خواهد رفت آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک بار به اصرار تو، عاشق شدم ای دل این بار اگر اصرار کنی، وای به حالت کلیک کنید تا گسترش یابد... تصور کن بهاری را که از دست تو خواهد رفت خم گیسوی یاری را که از دست تو خواهد رفت
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #342 Sarah Bhr گفت: تصور کن بهاری را که از دست تو خواهد رفت خم گیسوی یاری را که از دست تو خواهد رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تنگ است دلم قوت فریاد کجایی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: تصور کن بهاری را که از دست تو خواهد رفت خم گیسوی یاری را که از دست تو خواهد رفت کلیک کنید تا گسترش یابد... تنگ است دلم قوت فریاد کجایی؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #343 Riot گفت: تنگ است دلم قوت فریاد کجایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدههء ما شاد نکرد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: تنگ است دلم قوت فریاد کجایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدههء ما شاد نکرد
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #344 Sarah Bhr گفت: یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدههء ما شاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در تیره شب هجر تو جانم به لب آمد آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: یاد باد آنکه ز ما وقت سفر یاد نکرد به وداعی دل غمدیدههء ما شاد نکرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در تیره شب هجر تو جانم به لب آمد
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #345 Riot گفت: در تیره شب هجر تو جانم به لب آمد کلیک کنید تا گسترش یابد... دنیا پلی دارد که در هر سوی آن باشی باز هم در فکر سوی دیگری آوخ چه آونگی! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: در تیره شب هجر تو جانم به لب آمد کلیک کنید تا گسترش یابد... دنیا پلی دارد که در هر سوی آن باشی باز هم در فکر سوی دیگری آوخ چه آونگی!
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #346 Sarah Bhr گفت: دنیا پلی دارد که در هر سوی آن باشی باز هم در فکر سوی دیگری آوخ چه آونگی! کلیک کنید تا گسترش یابد... یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | احتمالا آخرش قاطی نشده؟! آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: دنیا پلی دارد که در هر سوی آن باشی باز هم در فکر سوی دیگری آوخ چه آونگی! کلیک کنید تا گسترش یابد... یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | احتمالا آخرش قاطی نشده؟!
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #347 Riot گفت: یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | احتمالا آخرش قاطی نشده؟! کلیک کنید تا گسترش یابد... وفا نکردی و کردم خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم بریدی و نبریدم / هر چی فکر کردم یادم نیومد... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: یک دم بیا با عاشقان دستی بچرخان و برو چرخی بزن ، مستی نما، دل را بشوران و برو | احتمالا آخرش قاطی نشده؟! کلیک کنید تا گسترش یابد... وفا نکردی و کردم خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم بریدی و نبریدم / هر چی فکر کردم یادم نیومد...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #348 Sarah Bhr گفت: وفا نکردی و کردم خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم بریدی و نبریدم / هر چی فکر کردم یادم نیومد... کلیک کنید تا گسترش یابد... من گوهری عزیز تر از دل نداشتم کان را به نقد عشق گروگان گذاشتم | از خودت بود؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: وفا نکردی و کردم خطا ندیدی و دیدم شکستی و نشکستم بریدی و نبریدم / هر چی فکر کردم یادم نیومد... کلیک کنید تا گسترش یابد... من گوهری عزیز تر از دل نداشتم کان را به نقد عشق گروگان گذاشتم | از خودت بود؟
Kallinu کاربر حرفه ای کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 5,238 پسندها پسندها 16,831 امتیازها امتیازها 483 سکه 126 1/18/24 #349 Riot گفت: من گوهری عزیز تر از دل نداشتم کان را به نقد عشق گروگان گذاشتم | از خودت بود؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من از عطش وصل به پرپر زدن افتم او با دگری خسرو و شیرین شده باشد / فاضل نظری؛ شعرهای من... آبروریزی ادبیات پارسی... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Riot گفت: من گوهری عزیز تر از دل نداشتم کان را به نقد عشق گروگان گذاشتم | از خودت بود؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... من از عطش وصل به پرپر زدن افتم او با دگری خسرو و شیرین شده باشد / فاضل نظری؛ شعرهای من... آبروریزی ادبیات پارسی...
R RMwN مدیر بازنشسته کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 561 پسندها پسندها 3,203 امتیازها امتیازها 258 سکه 48 1/18/24 #350 Sarah Bhr گفت: من از عطش وصل به پرپر زدن افتم او با دگری خسرو و شیرین شده باشد / فاضل نظری؛ شعرهای من... آبروریزی ادبیات پارسی... کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من پیش کسی هست، که او پیش کسی ست سهمم از او، دو سه خط شعر شده دیگر هیچ | تاپیک بزن آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/18/24
Sarah Bhr گفت: من از عطش وصل به پرپر زدن افتم او با دگری خسرو و شیرین شده باشد / فاضل نظری؛ شعرهای من... آبروریزی ادبیات پارسی... کلیک کنید تا گسترش یابد... دل من پیش کسی هست، که او پیش کسی ست سهمم از او، دو سه خط شعر شده دیگر هیچ | تاپیک بزن