مرهم ربکا لیلیت خونآشـام فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 864 امتیازها امتیازها 133 5/25/25 #681 تا دهن بستهام از نوشلبان میبرم آزار من اگر روزه بگیرم رطب آید سر بازار
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/25/25 #682 روزی به پیر مِیکده گفتم که عمر چیست پلکی به روی هم زد و گفتا که هان! گذشت
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 5/25/25 #683 تا کی آن شوخ نظر بر دگری اندازد؟ کاشکی جانب ما هم نظری اندازد آه از آن خنجر مژگان، که بهر چشم زدن چاکها در دل خونین جگری اندازد
تا کی آن شوخ نظر بر دگری اندازد؟ کاشکی جانب ما هم نظری اندازد آه از آن خنجر مژگان، که بهر چشم زدن چاکها در دل خونین جگری اندازد
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/25/25 #684 دیدار تو گر صبح ابد هم دهدم دست من سرخوشم از لذت این چشم به راهی
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 5/25/25 #685 یار اگر مرهم داغ دل محزون نشود با چنین داغ دلم خون نشود چون نشود
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/25/25 #686 دل به نگاهِ اولین گشت شکار چشم تو زخمِ دگر چه میزنی صید به خون تپیده را
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 5/25/25 #687 آه! از آن ماه مسافر، که نیامد خبرش او سفر کرده و ما در خطریم از سفرش رفتم و گریه کنان روز وداعش دیدم ای خوش آن روز که باز آید و بینم دگرش
آه! از آن ماه مسافر، که نیامد خبرش او سفر کرده و ما در خطریم از سفرش رفتم و گریه کنان روز وداعش دیدم ای خوش آن روز که باز آید و بینم دگرش
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/25/25 #688 شکاف سینهام بازست دائم چون درِ رحمت ولی با رشته ی جان بستهام پای خیالت را
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 5/25/25 #689 ای فلک، شمع شب افروز مرا سوی من آر تا بگرد سر او گردم و پروانه شوم
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/25/25 #690 مگو شرط دوام دوستی دوریاست باور کن همین یک اشتباه از آشنا بیگانه میسازد
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی جـادوگرانسپـید مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 616 پسندها پسندها 1,159 امتیازها امتیازها 153 5/31/25 #691 !!AMINKHAN!! گفت: مگو شرط دوام دوستی دوریاست باور کن همین یک اشتباه از آشنا بیگانه میسازد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل هر که صید کردی نکشد سر از کمندت نه دگر امید دارد که رها شود ز بندت
!!AMINKHAN!! گفت: مگو شرط دوام دوستی دوریاست باور کن همین یک اشتباه از آشنا بیگانه میسازد کلیک کنید تا گسترش یابد... دل هر که صید کردی نکشد سر از کمندت نه دگر امید دارد که رها شود ز بندت
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/31/25 #692 تو آن شعری که من جایی نمیخوانم، که میترسم به جانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینم..
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی جـادوگرانسپـید مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 616 پسندها پسندها 1,159 امتیازها امتیازها 153 5/31/25 #693 !!AMINKHAN!! گفت: تو آن شعری که من جایی نمیخوانم، که میترسم به جانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینم.. کلیک کنید تا گسترش یابد... من که دارم در گدایی گنجِ سلطانی به دست کِی طمع در گردشِ گردونِ دونپَرور کنم
!!AMINKHAN!! گفت: تو آن شعری که من جایی نمیخوانم، که میترسم به جانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینم.. کلیک کنید تا گسترش یابد... من که دارم در گدایی گنجِ سلطانی به دست کِی طمع در گردشِ گردونِ دونپَرور کنم
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 5/31/25 #694 موی تو در ازای جهان؟ نه …نمیدهم اما خسیس بودن من از نداری است!
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 6/1/25 #695 تا من در این سرایم این در ندیده بودم کامروز پیش چشمم در بوستان گشادی چون گل روند و آیند این دلبران و خوبان تو در برابر من چون سرو بایستادی
تا من در این سرایم این در ندیده بودم کامروز پیش چشمم در بوستان گشادی چون گل روند و آیند این دلبران و خوبان تو در برابر من چون سرو بایستادی
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 6/1/25 #696 یار آنجا و من این جا ، وَه چه باشد گر فلک یار را این جا رساند ، یا برد آنجا مرا...
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 6/1/25 #697 آشنا خواهی گر ای دل با خود آن بیگانه را اول از بیگانه باید کرد خالی خانه را آشناییهای آن بیگانه پرور بین، که من میخورم در آشنایی حسرت بیگانه را
آشنا خواهی گر ای دل با خود آن بیگانه را اول از بیگانه باید کرد خالی خانه را آشناییهای آن بیگانه پرور بین، که من میخورم در آشنایی حسرت بیگانه را
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 6/1/25 #698 ای آنکه در میان دل و جان سرای توست تو بی خبر ز جانی و جان مبتلای توست
Farzane مدیر آزمایشی تالار جامعه و فرهنگ + اشعار عمومی پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار تئوریسین فرشته زمینی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 870 پسندها پسندها 2,470 امتیازها امتیازها 283 6/1/25 #699 تا درون آمد غمش، از سینه بیرون شد نفس نازم این مهمان که بیرون کرد صاحبخانه را
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 700 امتیازها امتیازها 93 6/1/25 #700 اگر چه حسن فروشان به جلوه آمده اند کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد