Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 600 پسندها پسندها 2,663 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,186 5/25/26 #2,471 دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/25/26 #2,472 Mansi گفت: دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا گسترش یابد... دولت که یاریت کرد پیوسته باد یارت ایزد که داورت ساخت همواره یاورت باد
Mansi گفت: دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند کلیک کنید تا گسترش یابد... دولت که یاریت کرد پیوسته باد یارت ایزد که داورت ساخت همواره یاورت باد
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,937 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/25/26 #2,473 در کوی عشق باشد جان را خطر، اگرچه جایی که عشق باشد، جان را خطر نباشد سلمان_ساوجی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/25/26 #2,474 .بَهاران. گفت: در کوی عشق باشد جان را خطر، اگرچه جایی که عشق باشد، جان را خطر نباشد سلمان_ساوجی کلیک کنید تا گسترش یابد... دل زنده کنید تا بمیرد ناکام این نظم سیاه و فقر در ظلمت شام
.بَهاران. گفت: در کوی عشق باشد جان را خطر، اگرچه جایی که عشق باشد، جان را خطر نباشد سلمان_ساوجی کلیک کنید تا گسترش یابد... دل زنده کنید تا بمیرد ناکام این نظم سیاه و فقر در ظلمت شام
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,937 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/25/26 #2,475 شکوفـہ بـھـاری گفت: دل زنده کنید تا بمیرد ناکام این نظم سیاه و فقر در ظلمت شام کلیک کنید تا گسترش یابد... من از دست کمانداران ابرو نمییارم گذر کردن به هر سو... _سعدی
شکوفـہ بـھـاری گفت: دل زنده کنید تا بمیرد ناکام این نظم سیاه و فقر در ظلمت شام کلیک کنید تا گسترش یابد... من از دست کمانداران ابرو نمییارم گذر کردن به هر سو... _سعدی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/25/26 #2,476 .بَهاران. گفت: من از دست کمانداران ابرو نمییارم گذر کردن به هر سو... _سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... وفا از هر که جویم بینشان است جفا از هر که گویم بیشمار است
.بَهاران. گفت: من از دست کمانداران ابرو نمییارم گذر کردن به هر سو... _سعدی کلیک کنید تا گسترش یابد... وفا از هر که جویم بینشان است جفا از هر که گویم بیشمار است
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,937 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/25/26 #2,477 تو گل ناز منی گر همه خار جگرند باش با من که همه رهگذران میگذرند.
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,428 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/25/26 #2,478 .بَهاران. گفت: تو گل ناز منی گر همه خار جگرند باش با من که همه رهگذران میگذرند. کلیک کنید تا گسترش یابد... درها همه بستهاند الا در تو تا ره نبرد غریب الا بر تو
.بَهاران. گفت: تو گل ناز منی گر همه خار جگرند باش با من که همه رهگذران میگذرند. کلیک کنید تا گسترش یابد... درها همه بستهاند الا در تو تا ره نبرد غریب الا بر تو
A arameshm کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 5/25/26 #2,479 شکوفـہ بـھـاری گفت: درها همه بستهاند الا در تو تا ره نبرد غریب الا بر تو کلیک کنید تا گسترش یابد... ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم.
شکوفـہ بـھـاری گفت: درها همه بستهاند الا در تو تا ره نبرد غریب الا بر تو کلیک کنید تا گسترش یابد... ور تحمل نکنم جور زمان را چه کنم داوری نیست که از وی بستاند دادم.
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,937 پسندها پسندها 21,197 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/25/26 #2,480 می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب چون نیک بنگری همه تزویر میکنند حافظ