Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #991 اراد گفت: آشفتگانِ عشقت گیرم که جمع گردند جمع از کجا توان کرد دلهای پاره پاره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... همه کارم ز خود کامی به بدنامی میکشید اخر نهان کی ماند آن رازی کز و سازند محفل ها
اراد گفت: آشفتگانِ عشقت گیرم که جمع گردند جمع از کجا توان کرد دلهای پاره پاره؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... همه کارم ز خود کامی به بدنامی میکشید اخر نهان کی ماند آن رازی کز و سازند محفل ها
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,486 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #992 Kaya گفت: همه کارم ز خود کامی به بدنامی میکشید اخر نهان کی ماند آن رازی کز و سازند محفل ها کلیک کنید تا گسترش یابد... اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛
Kaya گفت: همه کارم ز خود کامی به بدنامی میکشید اخر نهان کی ماند آن رازی کز و سازند محفل ها کلیک کنید تا گسترش یابد... اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #993 اراد گفت: اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛ کلیک کنید تا گسترش یابد... در آسمان نه عجب گر بگفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را
اراد گفت: اینچنین پای مزن بر من افتاده به خاک من همان برگ بهارم که غمت مرگم داد ؛ کلیک کنید تا گسترش یابد... در آسمان نه عجب گر بگفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,486 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #994 Kaya گفت: در آسمان نه عجب گر بگفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را کلیک کنید تا گسترش یابد... انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت اینقدر که خالی شده بعد از تو جهانم ..
Kaya گفت: در آسمان نه عجب گر بگفته حافظ سرود زهره به رقص آورد مسیحا را کلیک کنید تا گسترش یابد... انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت اینقدر که خالی شده بعد از تو جهانم ..
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #995 اراد گفت: انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت اینقدر که خالی شده بعد از تو جهانم .. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم جرس فریاد می دارد که بر بندید محمل ها
اراد گفت: انگار که یک کوه سفر کرده از این دشت اینقدر که خالی شده بعد از تو جهانم .. کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم جرس فریاد می دارد که بر بندید محمل ها
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,486 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #996 Kaya گفت: مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم جرس فریاد می دارد که بر بندید محمل ها کلیک کنید تا گسترش یابد... امشب منم مهمان تو، دستِ من و دامان تو یا قفل در وا میکنی، یا تا سحر دف میزنم
Kaya گفت: مرا در منزل جانان چه امن عیش چون هردم جرس فریاد می دارد که بر بندید محمل ها کلیک کنید تا گسترش یابد... امشب منم مهمان تو، دستِ من و دامان تو یا قفل در وا میکنی، یا تا سحر دف میزنم
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #997 اراد گفت: امشب منم مهمان تو، دستِ من و دامان تو یا قفل در وا میکنی، یا تا سحر دف میزنم کلیک کنید تا گسترش یابد... مستی نچشیدهای اگر هوش تو راست مارت بنواز تا که جامی داری
اراد گفت: امشب منم مهمان تو، دستِ من و دامان تو یا قفل در وا میکنی، یا تا سحر دف میزنم کلیک کنید تا گسترش یابد... مستی نچشیدهای اگر هوش تو راست مارت بنواز تا که جامی داری
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,486 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #998 Kaya گفت: مستی نچشیدهای اگر هوش تو راست مارت بنواز تا که جامی داری کلیک کنید تا گسترش یابد... یافتن گم کردنی میخواهد اما چاره نیست کاش گم کرده چه سازم گم شدن گم کرده ام
Kaya گفت: مستی نچشیدهای اگر هوش تو راست مارت بنواز تا که جامی داری کلیک کنید تا گسترش یابد... یافتن گم کردنی میخواهد اما چاره نیست کاش گم کرده چه سازم گم شدن گم کرده ام
Kaya کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 204 پسندها پسندها 496 امتیازها امتیازها 63 سکه 20 7/25/25 #999 اراد گفت: یافتن گم کردنی میخواهد اما چاره نیست کاش گم کرده چه سازم گم شدن گم کرده ام کلیک کنید تا گسترش یابد... معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید
اراد گفت: یافتن گم کردنی میخواهد اما چاره نیست کاش گم کرده چه سازم گم شدن گم کرده ام کلیک کنید تا گسترش یابد... معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید
اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 91 پسندها پسندها 3,486 امتیازها امتیازها 228 سکه 1,182 7/25/25 #1,000 Kaya گفت: معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم را آهنی کردم مبادا عاشقت گردد ندانستم تو ای ظالم دلی آهنربا داری....
Kaya گفت: معانی هرگز اندر حرف ناید که بحر قلزم اندر ظرف ناید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلم را آهنی کردم مبادا عاشقت گردد ندانستم تو ای ظالم دلی آهنربا داری....