علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/5/26 #1,941 دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,942 علی یزدانی گفت: دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت کلیک کنید تا گسترش یابد... تمنا میکنم هر شب که چون یابم وصال تو ازین خوشتر تمنایی نمیبینم، نمیبینم خاقانی
علی یزدانی گفت: دستی که در فراق تو میکوفتم به سر باور نداشتم که به گردن درآرمت کلیک کنید تا گسترش یابد... تمنا میکنم هر شب که چون یابم وصال تو ازین خوشتر تمنایی نمیبینم، نمیبینم خاقانی
علی یزدانی نویسنده افتخاری نویسنده افتخاری نوشتهها نوشتهها 487 پسندها پسندها 3,173 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,155 5/5/26 #1,943 شکوفـہ بـھـاری گفت: تمنا میکنم هر شب که چون یابم وصال تو ازین خوشتر تمنایی نمیبینم، نمیبینم خاقانی کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو را با یک دنیا امید و آرزو دوست دارم من فقط برای این زندهام که با تو زندگی کنم فروغ فرحزاد
شکوفـہ بـھـاری گفت: تمنا میکنم هر شب که چون یابم وصال تو ازین خوشتر تمنایی نمیبینم، نمیبینم خاقانی کلیک کنید تا گسترش یابد... من تو را با یک دنیا امید و آرزو دوست دارم من فقط برای این زندهام که با تو زندگی کنم فروغ فرحزاد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,944 علی یزدانی گفت: من تو را با یک دنیا امید و آرزو دوست دارم من فقط برای این زندهام که با تو زندگی کنم فروغ فرحزاد کلیک کنید تا گسترش یابد... ماه من تابید و شد تابان رخ خورشید از او نازم آن ماهی که خورشید فلک تابید از او صادق سرمد
علی یزدانی گفت: من تو را با یک دنیا امید و آرزو دوست دارم من فقط برای این زندهام که با تو زندگی کنم فروغ فرحزاد کلیک کنید تا گسترش یابد... ماه من تابید و شد تابان رخ خورشید از او نازم آن ماهی که خورشید فلک تابید از او صادق سرمد
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 639 پسندها پسندها 2,772 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/5/26 #1,945 واعظ شحنه شناس این عظمت گو مفروش زان که منزلگه سلطان دل مسکین من است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,946 Mansi گفت: واعظ شحنه شناس این عظمت گو مفروش زان که منزلگه سلطان دل مسکین من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو رازی خود چو کردی فاش عالم تو دانی چون بوی نقاش عالم عطار
Mansi گفت: واعظ شحنه شناس این عظمت گو مفروش زان که منزلگه سلطان دل مسکین من است کلیک کنید تا گسترش یابد... تو رازی خود چو کردی فاش عالم تو دانی چون بوی نقاش عالم عطار
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 639 پسندها پسندها 2,772 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/5/26 #1,947 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم ندهد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,948 Mansi گفت: من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم ندهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چها چها چها میخواهم وصل تو من بیسر و پا میخواهم ابوسعید ابوالخیر
Mansi گفت: من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم ندهد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چها چها چها میخواهم وصل تو من بیسر و پا میخواهم ابوسعید ابوالخیر
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/5/26 #1,949 مثل فرهاد شدن عاقبت مجنون هاست این حقیقت که نباشی تو کنارم سخت است
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/5/26 #1,950 !!AMIN!! گفت: مثل فرهاد شدن عاقبت مجنون هاست این حقیقت که نباشی تو کنارم سخت است کلیک کنید تا گسترش یابد... ترا تا نفس میماند خیالی بود در مولشش دایم کمالی عطار
!!AMIN!! گفت: مثل فرهاد شدن عاقبت مجنون هاست این حقیقت که نباشی تو کنارم سخت است کلیک کنید تا گسترش یابد... ترا تا نفس میماند خیالی بود در مولشش دایم کمالی عطار