شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,001 ~راوـــی~ گفت: دارد به جانم لرز میافتد رفیق؛ انگار پاییزم دارم شبیه برگهای زرد و خشک از شاخه میریزم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ملامت را به جان جوییم در بازار عشق کنج خلوت پارسایان سلامت جوی را سعدی
~راوـــی~ گفت: دارد به جانم لرز میافتد رفیق؛ انگار پاییزم دارم شبیه برگهای زرد و خشک از شاخه میریزم کلیک کنید تا گسترش یابد... ما ملامت را به جان جوییم در بازار عشق کنج خلوت پارسایان سلامت جوی را سعدی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/6/26 #2,002 اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,003 Mansi گفت: اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر کردم جفا و زشت کارى تو با من کن وفا و مهر و یارى فخرالدین اسعد گرگانی
Mansi گفت: اگر آن ترک شیرازی به دست آرد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر کردم جفا و زشت کارى تو با من کن وفا و مهر و یارى فخرالدین اسعد گرگانی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/6/26 #2,004 یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,005 Mansi گفت: یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تویی زنده مسلمان نشوی رو خود را بکش ای خواجه که در مذهب عشق این فتویست سیف فرغانی
Mansi گفت: یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید و برهاندم از بند ملامت کلیک کنید تا گسترش یابد... تا تویی زنده مسلمان نشوی رو خود را بکش ای خواجه که در مذهب عشق این فتویست سیف فرغانی
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/6/26 #2,006 تا تو بودی در شبم من ماه تابان داشتم روبروی چشم خود، چشمی غزلخوان داشتم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,313 پسندها پسندها 2,605 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,764 5/6/26 #2,007 Mansi گفت: تا تو بودی در شبم من ماه تابان داشتم روبروی چشم خود، چشمی غزلخوان داشتم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا مولوی
Mansi گفت: تا تو بودی در شبم من ماه تابان داشتم روبروی چشم خود، چشمی غزلخوان داشتم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از کجا غم و شادی این جهان ز کجا من از کجا غم باران و ناودان ز کجا مولوی
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 362 پسندها پسندها 396 امتیازها امتیازها 63 سکه 569 5/6/26 #2,008 اگر روزم پریشان شد، فدای تاری از زلفش که هر شب با خیالش خوابهای دیگری دارم
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سپید پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 644 پسندها پسندها 2,782 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,329 5/6/26 #2,009 ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمدهایم از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم.
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 919 امتیازها امتیازها 133 سکه 364 5/6/26 #2,010 Mansi گفت: ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمدهایم از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم. کلیک کنید تا گسترش یابد... میروم خسته و افسرده و زار سوی منزلگه ویرانهی خویش.
Mansi گفت: ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمدهایم از بد حادثه این جا به پناه آمدهایم. کلیک کنید تا گسترش یابد... میروم خسته و افسرده و زار سوی منزلگه ویرانهی خویش.